Infoa + ratsastus tunti

Moikkeliiis!

En ole vähään aikaa postaillut. Syynä yksinkertaisesti se, että ei ole ollut mitään aihetta, mistä tehdä postaus. Ehdottakaa ihmeessä postaus ideoita. En olekkkaan vähään aikaan tehnyt erikoispostausta, joten nyt ideoita tulemaan!

Kävin siis eilen, eli 30.12. ratsastamassa. Oli vihdoinkin se opettaja, jonka tunnille olen halunnut, koska se on kiva. Minä sain päättää kolmesta ponista Empusta, Prissestä ja Martasta millä haluaisin ratsastaa. Ajattelin, että Martta voisi olla kivaa vaihtelua, koska olen ratsastanut Prissellä jo 3 kertaa putkeen ja Emppu on mulle kyllä "vähän" liian pieni.

Mentiin tietenkin alkukäynnit, ja jo niiden aikana poni teki kaikkee tyhmää. Se käveli välisin ihan maneesin seinässä kiinni. :( Sain sen jotenki pysymään siinä uralla. Sit ravailtiin ja tehtiin voltteja yms. Mentiin ilman jalustimia ravia. Meinasin muutaman kerran tippua, ku en oo vielä mikään MM tason ratsastaja. Vaihtettiin suuntaa etuosakäännöksellä. Ravailtiin taas ilamn jalkkareita ja tehtiin voltteja. Laukattiin, tai ainakin yritettiin, mutta Martta ei lähteny mitenkää laukkaa. Muutama kierros ravailtua sain sen nostamaan muutamaksi askeleeksi laukan. Se välillä yritti kiilata seinän viereen. 

Vein ponin talliin ja otin siltä varusteet pois ja vein sen vielä pihattoon. 

En saanut mistään kuvaa Martasta, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla kun menne tallille, muistan ottaa kännykänkin mukaan. :)

Nipsu

Kommentit