Missä mennään

Viimeisimmästä kirjoituksestani näyttää kuluneen aikaa jo reilusti yli puoli vuotta. Mitään suunnattoman erikoista ei tällä ajalla kylläkään ole tapahtunut. Koulun alusta nyt reilu kuukausi, ja opiskelen siin kahdeksannella luokalla. Koulu on alkanut rennosti, ja todella mukava opiskella.

Viime kauden kävin ratsastamassa kahdesti viikossa, mutta kesän alussa jouduin jättämään toisen ratsastustunnin pois. Kesällä ratsastin useallakin uudella hevosella, ja koen edistyneeni aika paljonkin. Hyppäämään tosin en ole kevään jälkeen päässyt kuin pari kertaa, ja muutaman viikon aikana yritän ehtiä estetunnille.

Blogin tulevaisuudesta en osaa luvata mitään. Kirjoitan jos motivoidun, ja jos joku eksyy lukemaan. Piilotin suuren osan vanhoista postauksista, mutta jätin ne joissa on kuvia tai edes jollain tasolla järkevää tekstiä.




Yllä olevat kuvat toukokuulta. Kuvissa Favory Csellengö, tutummin Paavo. Paavolla menin varsinkin alkukesästä paljon, ja kyseinen ruuna opettanut mulle hurjasti. Luottoheppa. <3



Nämä kuvat muutaman viikon takaa. Kuvissa Herttua (r. Hertsog), jonka selkään pääsin kesällä ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen olenkin saanut lähes kaikki tunnit tällä hevosella mennä. Kyseessä todellinen opetusmestari, jonka kanssa jokaisen oman virheensä ja onnistumisensa huomaa.

Kaikki postauksen kuvat on ottanut Senja, instagramissa @senjaerikaa.

Kommentit