Ja taas nurin

Lauantai 2.7.

Sain tunnille Prinssi suokin, jolla en koskaan aijjemmin ole mennyt. Varustin sitä samalla innoissani, samalla vähän kauhuissani. Kaikki postauksen kuvat C. Milla.

Aluksi mentiin ihan vain käynnissä pituushalkaisijaa. Tehtiin samaa myös ravissa. Prinssin ravi oli reipasta. Harjoitusravissa oli vaikeuksia istua, koska se pomputti paljon. Ellin, Emman tai Hopen ravi ei ollut mitään verrattuna siihen. Teimme laukan nostoja uralla, ja ne meni oikeastaan aika hyvin. Laukka nousi niinkuin piti, ja Prinssi oli reipas. Prinssin laukka oli tasaisinta mitä ikinä olen mennyt. Tehtiin taas vähän ravissa keskihalkaisijaa. Laukkatehtävänä tehtiin seuraavaa: Laukka nostettiin noin kentän keskellä, laukka nostettiin sille jalalle mihin päädyssä käännyttäisiin (eli vasemmalle kääntyessä vasen jne..). Prinssin laukka taas nousi hienosti.

Laukkailu meni muuten hyvin. Kaarteessa keskihalkaisijalta lyhyensivun kautta pitkälle sivulle Prinssi kuitenkin sotkeutui jalkoihinsa ja kaatui, mutta minulle eikä hevoselle käynyt kuinkaan. Muutama mustelma vain tuli polkeen ja toinen käsi nyt vähän kipuilee, mutta ei mitään vakavaa.

- Niina
 
Ja takas selkää vaa.


Kommentit