#280 Prissen kanssa koulutunnilla

Motivoituneena kirjoittajana nyt ajattelin kirjoittaa näin heti tunnin jälkeisenä päivänä. Kyseessä siis oli vanha kunnon torstaitunti. Viimekerrasta oppineena menin tallille suosiossa kumisaappaissa. Ponipihaton ovella on nimittäin vähintään Atlantin kokoinen vallihauta täynnä ihanan viileää ja likaista vettä..

Harjailin Prissen, varustin ja mentiin maneesiin. Tehtiin koko tunti oikeastaan samaa tehtävää. Tosin eri askelljeissa. Tehtävä meni seuraavasti: Teimme molempiin päihin C- ja L-kirjaimiin voltit, jatkettiin aina S-kirjaimeen ja mentiin radan poikki kohti R-kirjainta. Sieltä lähdettiin aina jompaan kumpaan suuntaan, riippuen tilasta. Tehtiin sitä ensin käynnissä, sitten lisättiin ravia voltteihin. Mentiin myös ravissa koko tehtävä, mutta S-R linja oli käyntiä. Laukkahommia tehtiin voltilla C-päädyssä, sekä myöhemmin L-päädyssä. Prisse oli vauhdikas, ja muutamaan kertaan laukkaa nostaessa se tekikin jotain pientä pukkia muistuttavaa.

Jälkeenpäin jäi tunnista hyvä fiilis. Prisse oli ihana, ja omasta mielestäni ratsastin itsekkin ihan hyvin, vaikkakin pieni jännitys oli aluksi maanantain jäljiltä.

Minä ja Prisse marras-joulukuussa


- Niina

Kommentit