#270 Blogin kehitys 2014-2016

Keräsin otteita postauksista, vanhoja bannereita ja vanhoja kuvia yhteen postaukseen. Huomaan itse ainakin huimasti kehitystä postauksien kirjoitusvirheiden määrässä, kuvien laadussa ja postausten pituudessa. En korjannut kirjoitusvirheitä vanhoista postauksista.

Silloin mä kirjotin vaikkei ollut edes mitään asiaa tai aihetta. En myöskään lukenut tekstejä läpi. Miksi edes kirjoittaa jos ei ole mitään kerrottavaa? Päivässä saattoi tulla muutama tommoinen "Moi, joo ei mul mitää asiaa oo, mut halusin kirjottaa jotai. Luna on semmonen yhtä ihana kui eilenki" Ei näin. Vinkkinä bloggaamisen aloitteleville voisin sanoa, että miettikää joku aihe mistä kirjoitatte, älkääkä tuommoista aiheetonta kahden lauseen postausta.

Vanhoissa hevospostauksissa mua ärsyttää se, että en kertonut oikeastaan ollenkaan miten omasta mielestäni tunti meni ja havainnolistavia kuvia tai tarkempaa tekstiä ei ollut.

Postaus 10:

"Moi!

Meen  tänään mummon luo joten kirjotan nyt vähän aikasemmin.
Siel en voi postata kun netti ei toimi.
Luna on samanlainen kun ennenkin.

Joo, ei mul ollu ees kerrottavaa. xD"

Postaus 69:

"Sain ratsuksi saman tilasto tammmuliinin mikä mulla oli viimekkin viikonloppuna. Mentii ympyrää. Siis pelkkää ymyrää ja keskityttiin tekemään puoreä ympyrä. Sit ravailtiin ympyrällä. Tehtiin vollttele ja ympyröitä ja tarkat kulmat. Sit oli semmonen välikäynti ja ulkona tuuli edelleeen ihan hullusti. Kulman kohalla Viivi sai jalat alleen. Se loikkas sivulle ja lähti ravailemaan ihan hulluna toiseen suuntaan. En tippunu. Viivi ei meinannu ihan totella., kun yritin saada sen takas ympyrälle. Laukattiin vielä muutama kierros ympyrällä. Musta se laukka meni ihna hyvin."

Sitten muutama banneri, ihan vain näyttääkseni miten sekin asia on kehittynyt:

Kaikki tämän postauksen bannerit on minun itsetekemiä. :D Huomaa etten ollut mikään maailman taitavin muokkaamaan kuvia, en kyllä tosin vieläkään ole. Nämä ovat kyllä silti ultimaattinen riman alitus. Kuvat on rajattu niin, että jossain kohdissa valkealla pohjalla näkyy kuvasta osia tai jostain kuvasta on lähtenyt joku osa, mikä olisi ehkä näyttänyt paremmalta itse kuvassa, esim hevosen korva on saattanut rajautua pois. Onhan nuo nyt muutenkin aika kamalia. Kaikki on vissiin 2014 tehty.

- Niina

Kommentit