#257 Joulufiilistelyä, tunti ja periscopettelua

Moi!

Minulla on muutama asia tänään. Ensinnäkin, aijjon tehdä tänäkin vuonna joulukalenterin. Äänestyksessä, joka on ollut nyt viikon pystyssä, äänestettiin videokalenteria, joten yritän nyt semmoisen tehdä. Jos sinulla on joitakin ideoita kalenteriin, kerroppa ihmeessä!Ja eilen, eli torstaina kävin ratsastamassa. Menin Jerppa-ponilla. Se on semmoinen pikku ponski. Mentiin ilman satulaa. Viimeksi menin ilman satulaa joskus kesällä, ja silloin menin ihan heposella. Nyt ponskilla meno tuntui niin oudolta ja huteralta. Mentiin ravissa ja käynnissä uralla ja tehtiin siirtymisiä. Sitten laukattiin vähän, mutta minä ekaa kertaa menin tunnilla kunnolla ilman satulaa, niin en vielä laukannut.

Koulussa on kahden viikon päästä Talent, ja minä ja mun kamut aijjotaan tanssia siellä. Mitähän siitäkin tulee.. Minä ainakin jännitän kaikkea ihan järkyttävästi ja muutenkin olen ujo jne, mutta tykkään haastaa itseäni. Se onkin syy siihen, miksi haluan tanssia koko koulun edessä. Katson nyt tätä kirjoittaessa tanssiamme videolta. Voin sanoa, että jos kaikki menee niin kun pitää ja saadaan joku kuvaamaan tanssimme, laitan sen YouTubeen. Mokiakin on kertynyt jos jonkin verran, niistä saa hyvän koosteen.

Ja mä latasin nyt periscopen, koska noh minut lähes pakotettiin lataamaan se, ja nyt kun sen latasin, oon iha koukussa siihen. Että tulkaas seurailee, teen joskus sit livee.

-Niina

Kommentit

  1. Ois kiva jos joulukalenterissa ois vaik joku joulunen DIY, joulusia kuvia tai joku video, joululahja ideoita- video tai vaikka joulukorttien teko video�� -milla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ja rakentava palaute sallittua, jopa suositeltavaa. <3