#248 Suunnitelmia lomalle

Moi!

Menen tiistaina Millan (www.affedejzi.blogspot.fi) kanssa 3h issikkavaellukselle, Rytsyretkelle. Ootan niin innolla, koska en ole ennen mennyt issikoilla, enkä muutenkaan ole vaellellut.Kuvia tuskin tulee, mutta yritän kirjoittaa mahdollisimman kiinnostavasti ja perusteellisesti postauksen.

Jossain vaiheessa viikkoa menen myös jonnekkin shoppailemaan, ehkä Kuopioon, tai sitten johonkin pienempään kaupunkiin. Meinattiin ensin Senjan (www.senjaerika.blogspot.fi) kanssa mennä nuorisotyön järjestämällä reissulle Kuopioon, mutta eipä sitten muistettu ilmoittautua aikasin, vaan oli jo viimeinen ilmoittautumispäivä mennyt.

Ratsastamaan Wktlle menen varmaan taas lauantaina. Sieltä tulee kuvia tai/ja videoo. Äiti vihdoin oppi käyttämään puhelimen kameraa, niin videoo siis luultavimmin tulee.

Ostosten esittelyä teen myös tässä joutessani, ehkä maanantaina. Oon ostellu aika paljon juttuja.

Muokkailin myös uuden kansikuvan YouTubeen, sekä joillekkin kamuilleni pfoffakuvia ja bannereita yms. Vois rueta tekee uutta bannerii tänne blogiin, kun oon niin innostunut kuvia säätämään. Alla mun YouTube kansikuva.

www.youtube.com/nipsu_j

Niina

Kommentit