#211 Leiri

Maanantai 15.6.

Tultiin Sompalaan n. klo 10. Tutustuttiin mökkeihimme ja laitettiin tavarat mökkeihin. Sitten mentiin syömään. Myöhemmin pelattiin jotain tutustumis pelejä. Sit syötiin välipalaa, jotain jugurttia ja leipää. Sitten oli vähän vapaa-aikaa. Sitten oli taas ruokailu ja en jälkeen uinti ja saunominen. Sitten syötiin iltapalaa ja mä ja mun kamut mentiiin vierailemaan toisten leiriläisten mökkeihin. Sit klo 22 mentiin nukkumaan.

Tiistai 16.6.

Herättiin klo 7 ja mentiin aamupalalle. Sitten oli vapaa-aikaa ja jotain solmujen opettelua, pelejä ja jotai pelastus harjoituksia. Sitten oli välipala ja harjoiteltiin jotain näytelmää joka esitettiin myöhemmin. Sitten oli taas vapaa-aikaa ja pelattii mökissä pullon pyöritystä. Sitten oli ruoka ja tupatarkastus, josta saatiin 8+. Sitten mantiin uimaan ja paistettiin nuotiolla tikkupullaa. Valvottiin klo 23 asti.

Keskiviikko 17.6. 

Herättiin klo 7, mentiin lipunnostoon ja aamupalalle. Sitten mentiin onkimaan ja sen jälkeen oli ruokailu. Ruoan jälkeen mentiin taas kalastamaan. Sitten oli pelejä ja muuta semmosta. Sitten taas oli ruoka ja sitten mentiin uimaan. Pasitettiin nuotiolla lettuja.

Torstai  18.6.

Herättiin, pakattiin tavarat ja mentiin lipunnostoon ja aamupalalle. Sit siivottiin mökkiä. Sitten oli semmosta jännää kiipeilyä tai mitä nyt onkaan. Siis semmosta et oli naruja puiden välissä ja piti niiitä pitkin kävellä. Se oli aika kivaa. Sitä oli oikeestaan koko aamupäivä. Sitte oli ruokailu ja taas kiipeilyä. Sitten klo 15 lähdettiin takas.

Nipsu
Instagram: www.instagram.com/nipsuuuww
Ask.fm: www.ask.fm/nipsuliii
Tube: www.youtube.com/nipsu_j

P.s. Huomen tulee myös postaus!

Kommentit