#198 Kuten ennenkin

Moi!

HUOMENNA ON KEVÄTJUHLA! Oikeesti miten tää aika menee näin? Vasta äsken oli kesäkuu, ja minä tein ensimmäisen postauksen tänne blogiin. Nyt postauksia on lähes kaksisataa. Muuten minä teen kevätjuhlasta my dayn, niinku tein joulujuhlastakin. Jos tää on #198 postaus, ni siitä tulee #199, vuodessä tulee siis 200 postausta. Se my day tulee varmaan sunnuntaina, ku en kuitenkaa jaksa samana iltana kirjottaa blogiin ja kuvata ja muokata videota.

Mähän tein jo mun kesäsuunnitelmista postauksen, mutta kerrompa tässä vielä pari juttua.


  • Mä teen kesälläkin postauksia, varmaan vielä enemmänkin kuin nyt näin kouluaikana, koska LOMA. Ei ole koulukiireitä.
  • Menen viikoille 23, 24 ja 26 sellaseen ihme kerhoon, koska en jaksa olla koko kesää yksin täällä korvessa. Siellä voi nähä kamuja, käyydä uimassa ja se on siis koululla, ni voi käydä kesällä kaikissa liikuntajutuissa.
  • Sit viikolla 25 on leiri. Siitä erillinen postaus joskus myöhemmin. Siellä ei saa käyttää kännykkää, tietokonetta eikä muista sellasii juttui, ni mä en voi siellä kirjottaa. Mun kamera ei suostu siirtämään kuvia tietokoneelle, joten ei siellä kuvaamisestä olisi mitään iloa teille.
  • Heinäkuulle mulla ei oo viel suunnitelmia, mutta oon jo parina kesänä aatellu mennä Tuuriin, ni tänä kesänä varmaan meen sinne.
Nipsu

Kommentit