#181 Ratsastus!

Moi!

Kävin eilenn (2.5) ratsastamassa. Ratsastin Martta nimisellä ponilla. Martalla olen ratsastanut kerran ennenkin. Martta on kyllä ihana! <3

Aluksi mentiin alku käynnit, kuten aina. Sitten tehtiin voltteja ja pysähdyksia käynnissä. Sitten ravissa voltteja ja käynti siirtymisiä. Sitten tehtiin samaa harjoitusravissa. Sitten tehtiin laukka juttuja. Ensin puoli päätyympyrää ravia, ja sitten ympyrän keskellä, ei i-kirjaimessa nostettiin laukka. Minä en kylläkään laukannut, koska selkä oli niin kipeä, että harjotusravikin jo sattu ihan kamalasti. Sitten tehtiin taas ravissa niitä voltteja.

En ole varma milloin menen seuraavan kerran ratsastamaan, mutta en ehkä vielä ensiviikolla, koska tosiaan on selkä kipeä, mutta jos ei enää selkään koske, niin varmaan sitten menen jos vaan saan kyydin.

Keskiviikkona 6.5 me mennään tutustumaan Tervon nelos ja kolmos luokkaan. Se on kai joku luokkaretki, tai sen tapainen. Se kuulostaa niin erikoiselta, että voisin kirjoittaa siitä päivästä my dayn.

Senttu muuten kuvasi mun tuntia, mutta olin niissä kuvissa niin järkyttävän näköinen, että en halunnut niitä blogiin. Siis ei niissä kuviss mitään vikaa ollut, Senttu on hyvä kuvaaja, mutta mun ilmeet oli niin hirveitä, ja muutenki, olin kamalan näkönen.

Nipsu


Kommentit