#173 Linkkaa blogisi + infoa

Moi!

Eli linkatkaa tähän postaukseen bloginne, niin kirjoitan niistä pienimuotoisen arvostelun. :) Minä tein tämmmöisen "linkkaa blogisi" jutun jo aijjemmin, mutta siihen ei tullut kuin yksi kommentti, niin en ruennyt yhden blogin takia tekemään sitä arvostelua. Teen arvostelun sitten, kun on tullut vähintään 3 blogia.

Lunaaaaaa! <3 (tää ikivanha kuva taas kerran)

Huomasin muuten yhden jutun. Semmosen, että nämä postaukset on nyt huomattavasti lyhyempiä kuin aijjemmin. Johtuu varmaankin siitä, että nämä minun postaus ideatkaan eivät ihan loisteliaita nyt ole.

1.6.2015 tulee täyteen vuosi siitä, kun tein mun ekan postauksen tänne blogiin! Ääk! Sitten sen kunniaksi tulee kunnon SUPERERIKOISPOSTAUS

Kuvaan ehkä tänään Lunan temppu vidin. Siis EHKÄ. En välttämättä. Jos kuvaan. Laitan sen huomenna tänne blogiin ja Tubeen.

Nipsu
Kommentit

 1. senjaerika.blogspot.fi ja zalla-senttu.blogspot.fi

  -Senja

  VastaaPoista
 2. http://sweetsweetplanet.blogspot.fi

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi, josta löytyy videoita, päivän asuja, mielipidepostauksia, vinkkejä ja reseptejä. :)

  VastaaPoista
 3. Haaveilen alati matkailusta, kirppareiden koluaminen on intohimoni, leivonta, sisustaminen ja valokuvaamien ovat rakkaita harrastuksiani unohtamatta liikuntaa ja lemmikkieni kanssa puuhailua. Lisäksi tykkään tehdä erilaisia diy-juttuja ja kauneus sekä muoti kiinnostavat minua.

  Tervetuloa lukemaan hetkiä elämästäni!
  http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ja rakentava palaute sallittua, jopa suositeltavaa. <3