#121 Nipsun ja Lunan joulukalenteri luukku 5

Q&A

1. Viimeiseksi ottamasi kuva?
Tämän otin viimeksi, eli toissa päivänä.

2. Parasta Lunassa? - Luonne ja ihan kaikki. <3

3. Lunan lempi leikki? - Hippa.

4. Lunan lempi ruoka? - Puuro. xD

5. Mitä kirjaa luet nyt? - Luen semmoista heppakirjaa, jonka nimi on lempeä jättiläinen ja se on tullut joskus PennyGirl nimisestä kirja kerhosta.6. Miksi aloitit bloggaamisen? - Kattelin muitten tekemiä postauksia, ja sain äitini lupaamaan, että kesällä 2014 saisin perustaa oman blogin. Senttu neuvoin minua, miten kannattaa blogata, ja mikä kiinnostaa muista lukijoita.

7. Onko bloggaaminen kivaa? - Onhan se! Joskus kuitenkin tuntuu siltä, että ei vaan keksisi mitä kirjoitttaisi. 

8. Oletko saanut ikinä ilkeitä kommentteje ja mitä mieltä oet niistä? - Minulle ei vielä ole vrsinaisesti ilkeitä kommentteja tullut tänne blogiin. Koulussa jotkut kyllä valittavat siitä, että minä bloggaan. Minusta kannattaisi mietiä, ennen kuin kirjoittaa ilkeitä kommentteja, että miltä tuntuisi, jos sinä saisit kommentteja, joissa sinua haukutaan.

9. Koulu? - Noh... Koulu on tylsä paikka. Siellä tehdään ärsyttäviä koulutehtäviä. Se on samalla myös kiva paikka, koska siellä saa tavata kavereita. 

10. Ratsastuskessa parasta? - Kaikki! Tuntui ihanalta laukata ensimmista kertaa. On myös hauskaa melkein tippua selästä. Elämässä pitää olla jännitystä, ja sitä ratsastuksesta saa. Oli tosi hienoa nousta ensimmäistä kertaa hevosen selkään. 

Nipsu

Kommentit

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ja rakentava palaute sallittua, jopa suositeltavaa. <3