#106 My day & kuvia

Moi!

Teen taas tämmösen My dayn. tällä kertaa teen kaiken yhteen. enkä laita semmosia tyhmiä kellon aikoja joka väliin. Toivottavsti tykkäätte.


Tänään, 18.11.

Herään joskus seitsemän maissa. Syön aamupalaa ja puen päivä vaatteet. Räplään vähän aikaa kännykkää. Kun kello on kymmenen yli kahdeksan, lähden odottelemaan bussia. otin kävellessäni risteykseen pari kuvaa. Laitan kaikki kuvat tuonne postauksen loppuun. 

Koulussa oli äikkää, matikkaa, enkkua ja lisää äikkää. enkun ope rages meille. Se huuti ihan täysii: "Mä en jaksa kuunnella tollasta *****"! Aika törkee ope. Eihän nyt ope sais kiroilla. Ja vielä ku me ollaan vasta neljännellä luokal. 

Meillä on sellanen juttu, et jos lukee kuusi tietynlaista kirjaa tämän kouluvuoden aikana, saa luku diplomin. Minulla on siinä jo neljä kirjaa! 

Kaksi viimeistä tuntia meillä oli liikuntaa. Aluksi tanssittiin semmosen beautiful day kappleen tahdissa jotain outoo tanssii (noh... olihan se ihan kivaa). Sit pelattiin norsu palloo, ja tehtiin jotain pallon hallinta harjoituksia. 

Koulu loppu kolmelta. Äiti tuli hakemään koulun pihalta. Me mentiin käymään postissa hakemassa paketti. Tein aketista erillisen postauksen. 


 Aita. 

 Koulu. :)

 Risteys.

 Luna! <3

 :3

 Hasu Luna! :3

 Rapsuttava Luna. :)

 Oiiii!!!!!!!! <3

 "Saanko koiran keksin?"

"No joo..!"

 "syön sut!"   Kuurassa olevia hieniä ja aita.


 Maisema tielle päin.


 Mun jalat. :)

Nipsu (ja Luna)

Kommentit

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ja rakentava palaute sallittua, jopa suositeltavaa. <3