#102 My week end

Lauantai 15.11.14

Herään joskus seittemän maissa. Syön aamupalaa. (En muista mitä muuta tässä välissä tapahtu.) Lähin tallille klo yks toista. olin perillä tallilla puol kahentoista maissa. 

Ensin minulle määrättiin tunnille Prinsessa niminen (ärsyttävä) poni. Sitten joku keksi, että minun pitää otttaa mini kokoinen shetu nimeltä Prisse. harjailin prissen, ja sitten joku keksi, että minun pitää ottaa Martta niminen poni. Vaihdoin ponin, ja harjasin sen. laitoin varusteet ponille, ja puin kypärän ja liivin päälle. sain loppujen lopuksi tunnille Prissen. En saanut ratsastus kuvia, sillä kännykkäni oli rikki. (Sain sen korjattua.) 

Ratsasteltiin alkukäynnit, ja sitten kaikkee ihan normia (kevennyksen tarkistamista, käynti voltteja ym...). Tunti oli aika tylsä. Vaikka se oli 8-10, en saanut laukuta. :( olenhan minä ennenkin laukannut! >:( mentiin sitten koko tunti kevyttäravia ja käyntiä. Keskityttiin kevennyksen tarkistamiseen. Se poni, millä minä ratsastin, omisti valtaman harjan. Ei sen alta nähnyt ollenkaan kumpi kevennys oli. :I Prisse jatkoi seuraavalle tunnille, joten minun ei tarvinnnut muuta, kun maksaa tunti, ja lähteä kotiin. 

Kotona kävin pikaisesti YouTubessa ja menin loppu illaksi kaverin luokse. tehtiin heinäpaalista. loimesta, jalustimista ja köydestä hevonen! laitettiin paali päälle loimi, ja sidottiin jalustimet köyteen, ja ratsasteltiin sillä "hevosella". meinasin mennä kotiinkin  ihan yksin ja pimeässä, mutta en uskaltanu. xD oli ihan pilkko pimeetä, eikä mulla ollu lamppuu, joten kamu lähti saattamaan. Käveltiin pikku matka, ja huomattiin, että tietä ei näy ollenkaan. Sitten me säikähdettiin semmosta auraus keppiä, jonka päässä on heijjastin, ja juostiin kiljuen takisin kamul luo. Kamu haki lampun, ja saatiin naapuri saattamaan mua. Loppu illan olin vaan kotona, ja katoin telkkaria.

Sunnuntai 16.11.14

Heräsin taas seittemän maissa. Söin aamupalan. istuin tietokoneella johonkin kahteentoista asti. Sittn söin päiväruoan. lähdin isin kanssa Viitasaarelle. Otettiin Luna mukaan. luna ulisi koko ajan, eikä isi voinut ähteä autosta ilman, että Luna saisi ulvomis kohtauksen. Ostin karkkia. Sitten tultiinkin jo kotiin. Loppu illan olin tietokoneelle ja katselin telkkaria.

p.s. Minä sain puhelimen taas tomimaan. Kuvia tulee seuraavaan postaukseen. Tähän en saanut yhtään sopivaa kuvaa.

Kommentit

  1. Kiva postaus!:) Sopivan pituinen.
    Tämä blogi on lempi blogini!!:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ja rakentava palaute sallittua, jopa suositeltavaa. <3